Wijkverpleegkundige

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
SEP 14
Noord-Brabant Vast HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127083
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Breda is Maandag® Breda op zoek naar een Wijkverpleegkundige. Zoek je een functie waarin je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de zorg in de wijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De rol van de Wijkverpleegkundige is volop in beweging. Naast je werk als Wijkverpleegkundige, treed je ook op als ambassadeur, verbind en ben je onafhankelijk partner voor andere organisaties. Als Wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg binnen het team. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de totale zorg en de deskundigheid van de medewerkers binnen het team.

De functie van Wijkverpleegkundige is zeer divers. Je neemt diverse rollen aan, zoals de rol van Zorgverlener, maar ook de rol van Coach en Regisseur komen aan bod.

Je zoekt verbinding op de gebieden van gezondheid, welzijn en wonen met andere organisaties, houdt totaaloverzicht bij complexe zorg situaties en coördineert het multidisciplinair overleg en constateert verbeterpunten ten aanzien van je team.

We zijn op zoek naar een bouwer, een netwerker én een ondernemer! Klaar voor een stevige uitdaging in de wijk? Neem contact op.

Functie eisen

Als Wijkverpleegkundige:

  • Heb je een HBO diploma Verpleegkunde
  • Ben je BIG geregistreerd
  • Heb je ervaring in de wijk
  • Heb je een helicopter view
  • Ben je flexibel

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job