WMO consulent

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijke Vaatstra
SEP 14
Drenthe Vast HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127070
Solliciteren

Over de functie

Als WMO consulent help jij burgers bij hun behoefte aan maatschappelijke ondersteuning zodat zij kunnen meedoen in de samenleving. Je draagt zorg voor de behandeling en afhandeling van vraagstukken. Naast dat je graag in een team werkt, kun je ook goed zelfstandig werken, ben je digitaal vaardig en hebt een proactieve houding. Er wordt ook van je gevraagd dat je prioriteiten kan stellen en jezelf goed kan uitdrukken zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je zakelijk, sociaal vaardig en vriendelijk.


Werkzaamheden

Je legt huisbezoeken af om de hulpvraag in kaart te brengen, onderzoekt de aanvraag op rechtmatigheid en stelt samen met de cliënt doelen op. Daarnaast behoort tot jouw takenpakket het indiceren van de juiste maatwerkvoorzieningen, opstellen van rapportages en beschikkingen en adviseren over beslissingen aan de hand van wet- en regelgeving, procedures en gemeentebeleid. Als WMO consulent pleeg je ook overleg met zorgaanbieders, leveranciers en andere externe partners.

Functie eisen

Functie eisen

·        Per direct beschikbaar;

·        HBO opleiding afgerond;

·        Je hebt ervaring met het stellen van diverse indicaties;

·        Minimaal een jaar gemeentelijke werkervaring als WMO consulent;

·        Kennis van Suite of GWS4all;

·        In het bezit van een rijbewijs B


Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Aarzel niet om contact op te nemen via 0612362492 of mail naar marijke.vaatstra@maandag.nl

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een aantrekkelijk salaris met mogelijkheid tot een vast dienstverband en reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Je wordt gekoppeld aan een recruiter en samen met de accountmanagers wordt hij of zij jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt ervoor dat jij uitdagende opdrachten gaat vervullen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job