Jij zoekt per direct een baan als gedragswetenschapper voor een tijdelijk project! (met mogelijkheid tot verlenging binnen de organisatie).

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Natasja Ellens
SEP 14
Flevoland Tijdelijk WO
14.10.2018 Job-Nr: 9127053
Solliciteren

Over de functie

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een ervaren gedragswetenschapper.

Je komt te werken op een afdeling waar jonge moeders (18-24 jaar) samen met hun kinderen wonen, hier wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. De moeders hebben (meervoudig) complexe problematiek waarbij een LVB en gedragsproblematiek vrijwel altijd aan de orde zijn. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinair team waar je frequent met medewerkers zal sparren. Je zal tevens verantwoordelijk zijn voor de methodische aansturing van het team, gericht op het versterken van de behandeling en begeleiding. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit, uitvoering en het goede verloop van het behandelplan. Tot de specifieke taak gebieden behoren; LVB, psychiatrische stoornissen en systeemgerichte problematieken. Het onderhouden van relevante samenwerkingsverbanden, leveren van een concrete bijdrage aan beleidsontwikkeling, onderzoek en goede communicatieprocessen behoren ook tot de werkzaamheden. Als gedragswetenschapper zal je je in eerste instantie bezig houden met het begeleiden van het team, ook zal je individuele behandeling bieden aan de jonge moeders en speel je een belangrijke rol bij het verkrijgen van indicaties. 

Functie eisen

  • een afgeronde academische opleiding psychologie, orthopedagogiek of soortgelijk.
  • kennis van gedragsmatig werken, sociaal competentiemodel, systeemgericht werken en het herstelgerichte gedachtegoed
  • ervaring in individuele begeleiding
  • kennis van LVB-doelgroep, middelengebruik, psychiatrische stoornissen, multiprobleemgezinnen en jeugdbeschermingsmaatregelen
  • een positief VOG (niet ouder dan twee maanden)

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job