Psychiatrisch Verpleegkundige

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
SEP 14
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127036
Solliciteren

Over de functie

Als Psychiatrisch Verpleegkundige help je patiënten met psychische problemen om weer zo veel mogelijk zelfstandig te worden en om beter te leren omgaan met hun problemen. Een Psychiatrisch Verpleegkundige komt patiënten met allerlei soort problemen tegen, zoals verwardheid, angsten, depressie, sociale problemen en andere soort psychische problemen.

Er bestaat een kans dat jij als Psychiatrisch Verpleegkundige een voorkeur hebt voor een bepaalde doelgroep of specialisme; bij Maandag® is jouw expertisegebied ons uitgangspunt. Samen gaan wij in gesprek over jouw talenten en voorkeuren. Dit resulteert er in dat jij gaat werken vanuit een specifieke expertise, maar niet op één specifieke plaats. Als Psychiatrisch Verpleegkundige met een vast dienstverband bij Maandag® werk je namelijk vanuit jouw eigen specialisme op afwisselende projecten bij verschillende van onze opdrachtgevers. Hierin gaan we naast jouw arbeidsinhoudelijke voorkeuren ook in gesprek over hoeveel uur per week jij graag werkt en wat een reële reisafstand woon-werkverkeer is.

Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan zou een vast dienstverband bij Maandag®, waarin je wordt gedetacheerd naar verschillende opdrachtgevers, een passende volgende stap kunnen zijn in jouw carrière als Psychiatrisch Verpleegkundige.

Functie eisen

• BIG-registratie;

• Affiniteit en/of ervaring met de psychiatrie.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je, zoals hierboven aangegeven, diverse functies vervullen, een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een salaris conform CAO GGZ, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job