Begeleider voor EMB cliënten

Kim Frieseman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kim Frieseman
SEP 14
Noord-Holland Vast MBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127020
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken iemand met hart voor de gehandicaptenzorg. Iemand die verantwoordelijkheid neemt over cliënten met ernstige meervoudige beperkingen en niet bang is om de mouwen op te stropen. Als ervaren begeleider ga jij aan het werk met cliënten met zware beperkingen. Je staat cliënten bij in alle aspecten van het dagelijks leven. Het werken met tilliften is hier onderdeel van. Binnen je werk krijg je de mogelijkheid om met verschillende leefgroepen te werken. Elke dag is anders en daarom zoeken we iemand met een flexibele instelling en een grote betrokkenheid.

Ben jij de doortastende held(in) die wij zoeken en herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan je CV naar kim.frieseman@maandag.nl of bel naar + 31 6 30318308 om vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging in Utrecht.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3; VZ, VIG of MMZ;
  • Werkervaring met de doelgroep;
  • De bereidheid hebt om te werken op onregelmatige tijden, waaronder dag- avonddiensten, weekenden, feestdagen en schoolvakanties;
  • Beschikbaarheid tussen de 20 - 32 uurOver het bedrijf

Maandag® biedt jou een verantwoordelijke baan waarbij jouw bijdrage ontzettend zal worden gewaardeerd. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job