Zorgassistent in de gehandicaptenzorg

Kim Frieseman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kim Frieseman
SEP 14
Utrecht Vast MBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127014
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in verschillende regio's zoekt Maandag® een echte aanpakker die klaar is voor een uitdagende opdracht. Als hart van de organisatie werk je voor- en met mensen. Jij biedt mensen met een fysieke beperking unieke mogelijkheden om onafhankelijk en zelfstandig te leven.

Goed kunnen luisteren naar de cliënt staat centraal gedurende de dag. Ook het uitvoeren van persoonlijke verzorging en eventueel verpleegtechnische handelingen zullen deel uitmaken binnen je dagelijkse werkzaamheden.

Jouw team is zelf organiserend, dat wil zeggen dat de dagelijkse gang van zaken door het team zelf wordt geregeld. Binnen je team werk je in vroege, late en spitsdiensten.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

  • Je hebt een MBO diploma (voorkeur binnen de zorg) met aantoonbare werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • Je bent voor minimaal 20 uur beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar voor dag -en avonddiensten.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer te gebruiken of ook privé te rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job