Verzorgende IG

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jamie van Doremalen
SEP 14
Limburg Tijdelijk MBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127009
Solliciteren

Over de functie

DING DONG! Daar sta je dan. Voor de deur van je eerste patiënt. De eerste van velen van vandaag. Maar dat vind jij niet erg. Jij houdt juist van deze afwisseling. Als verzorgende IG in de thuiszorg kom je steeds bij patiënten thuis en voorzie je ze van de beste zorg. Jij ondersteunt ze in de persoonlijke verzorging, verstrekt medicatie en verricht verpleegtechnische handelingen. Kortom: Jij bent dagelijks met hart en ziel betrokken bij het leven van anderen.

Voor een opdrachtgever in de regio Midden-Limburg ben ik voor een project in de thuiszorg opzoek naar een Verzorgende IG voor 20-24 uur per week. Je werkt in een zelfsturend team en vindt het fijn om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. 

Functie eisen

Functie eisen:

  • Afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Beschikbaar voor 20-24 uur per week
  • Bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen uit te voeren
  • Het bezit van een rijbewijs/eigen vervoer is een pre
  • Een behoorlijke dosis zelfstandigheid

Over het bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO VVT, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.


Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kunt mij bereiken via 0612542310 of Jamie.vandoremalen@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job