Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah Jansen
SEP 14
Gelderland Vast HBO
14.10.2018 Job-Nr: 9127002
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een betrokken SPV met een passie voor de zorg en het hulp bieden, begeleiden en behandelen van mensen in psychische nood? Bij deze baan zit jij op je plek.


Als SPV heb jij een divers takenpakket. Zo voer je intakegesprekken, stel je hypotheses en diagnoses en zorg je voor intensieve behandeling. De behandeling bestaat onder andere uit motiverende gesprekken en (dagelijkse) begeleiding. Als SPV werk je aan het verminderen van klachten en het verbeteren van het functioneren van de cliënt. Tevens probeer je een terugval van de cliënt te voorkomen. Ook het toedienen van medicatie of injecties op voorschrift van de psychiater kunnen hierbij horen. Door je verpleegkundige achtergrond ben jij in staat de cliënt hierin te begeleiden en voor te lichten.

Functie eisen

Als SPV neem jij mee:

·        Betrokkenheid en een luisterend oor;

·        Een afgeronde opleiding tot SPV;

·        Een geldige BIG registratie.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job