IC verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
SEP 13
Noord-Holland Vast HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126590
Solliciteren

Over de functie

Zorgen moet je doen, niet maken.

ben jij in staat de ‘mens’ achter het apparatuur te zien? en weet jij als geen ander de kwaliteit van zorg en het deskundigeniveau hoog te houden? dan is Maandag op zoek naar jou!

Voor verschillende gerenommeerde ziekenhuizen in Noord-Holland zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende IC verpleegkundigen (intensieve zorg). Als IC verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het bewaken, verzorgen en begeleiden van de patiënt. Je plant en coördineert zelfstandig de intensieve zorg voor patiënten bij hoog complexe situaties, Je beoordeeld de zorg zwaarte en staat nauw in contact met je collega’s.

Als IC verpleegkundige is het van essentieel belang dat je je altijd staande houdt in stressvolle situaties, nauwkeurig werkt en direct weet te schakelen. Als persoon ben je iemand met een positieve kritische houding, je bent flexibel en kan goed samenwerken met je collega’s. Wij willen graag dat je, je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop!

Functie eisen

  • Een Diploma HBO verpleegkundige, aangevuld met de Intensive care specialisatie.
  • Big registratie
  • VOG aanvraag
  • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken
  • stressbestendig

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job