Groepsleerkracht basisonderwijs

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fabian Dossett
SEP 13
Flevoland Vast HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126578
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die leerkracht die met een glimlach voor de klas staat? Voor diverse basisscholen in de regio Lelystad is Maandag op zoek naar die ene leerkracht die klaar is om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Als leerkracht is iedere dag anders. Jij zorgt met jouw kennis en kwaliteiten dat er een veilige leeromgeving in de klas word gecreëerd. Van werken in groepsverband, tot individuele begeleiding. Jij levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Om te kijken of jij de groepsleerkracht bent die Maandag® zoekt, zou ik graag in contact met je willen komen. Ben je lesbevoegd en pedagogisch sterk? Twijfel dan niet en solliciteer snel voor deze functie zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Een PABO bevoegdheid of je zit in de afrondende fase van de opleiding
  • (Recente) relevante werkervaring
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

Wat biedt Maandag® jou?

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs
  • Reiskostenvergoeding 0,19 cent per km
  • Begeleiding van een Recruiter en Accountmanager tijdens het schooljaar
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen op de Maandag® Academy

Over het bedrijf

Wat houdt het werken bij Maandag® dan precies in? Maandag® staat voor flexibele zekerheid. Wij detacheren vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling. We bieden je de mogelijkheid om, indien gewenst, van zo veel verschillende groepen te ‘proeven’, van de kleuters tot aan de Cito-toets. Daarnaast werk je onder de zekerheid van een (vast)dienstverband.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job