Back Office medewerker

Mariske Frieser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariske Frieser
SEP 13
Noord-Holland Vast MBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126557
Solliciteren

Over de functie

Samen met Esra, Rick, Sheila, Nadia, Suzanne, Rosa, Paul, Chris en Jeanette zijn jullie dé administratieve goeroes binnen Maandag®. Voor de sales collega's die op één van de 23 vestigingen in het land werken neem jij de administratieve werkzaamheden uit handen. Zij zijn goed in sales, jij in administratie. Leuk! Maar wat ga ik dan doen? Heel veel. Het opmaken, aanpassen en verwerken van arbeidsovereenkomsten van onze 3000 professionals. Opnemen van opdrachtbevestigingen van onze opdrachtgevers binnen onderwijs, overheid en zorg. Versturen van correspondentie. Salariswijzigingen doorvoeren. Op vooraf afgesproken bel momenten heb je contact met de Officemanagers van de vestigingen. Zij stellen jou allerlei uiteenlopende administratieve vragen, jij als goeroe denkt mee en geeft daar waar nodig advies. Je verdiept je in de administratieve processen. Zie je kansen om te optimaliseren, dan krijg je tijdens de dag-start de ruimte om van je te laten horen. Heb je het in de gaten, dit is een super veelzijdige administratieve rol waarbij geen dag hetzelfde is.


Als Back Office medewerker kom je te werken in een goed lopend en op elkaar ingespeeld team. Een team wat hard werkt, snel kan schakelen en zo nu en dan keihard wilt lachen.
Functie eisen

Wat neem je mee?

Dienstverlening. Servicegerichtheid. Collegialiteit. Accuratesse.


Daarnaast beschik je over:

  • Een opleiding dat past bij Hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting Bedrijfsadministratie;
  • Een rugzak met enige administratieve werkervaring;
  • Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken.


Wij bieden:

Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad. Elke maand vers geld op je bankrekening. Je kunt collectieve verzekeringen via Maandag® afsluiten. 8% vakantiegeld plus een appeltje voor de dorst na je pensionering. Oh en niet te vergeten: onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®.


Wij zijn nu nog gevestigd in Purmerend. Eind 2018 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Maandag® is een platte en jonge organisatie. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job