Docent Frans eerstegraads

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
SEP 13
Drenthe Tijdelijk HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126556
Solliciteren

Over de functie

Je t'ai aimé dès le premier instant où je t'ai vue. Je t’aime… Frans, de taal van de liefde. Voor jou is Frans meer dan alleen de taal van de liefde, jouw liefde voor de Franse taal reikt oneindig! 


Je kunt er niet omheen, Frans behoort tot een van de meest gesproken talen ter wereld. Aan jou de taak als docent het vocabulaire van je leerlingen verder uit te bereiden dan “Une baquette et deux croissants s’il vous plaît. 


Als docent Frans heb jij niet alleen passie voor het vak, maar ook voor de leerlingen. Met jouw gedrevenheid enthousiasmeer jij leerlingen over de lesstof. De Passé Simple en Passé Composé weet jij haarfijn uit te leggen. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met interactieve opdrachten. Franse chansons, films en actualiteiten, alle middelen gebruik je om de leerlingen op een leuke manier de Franse taal bij te brengen.


Werken als docent bij Maandag® betekent dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet. Je zult snel veel ervaring opdoen doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Hierdoor ontwikkel jij je tot een veelzijdige docent. Het werken op verschillende scholen kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat. Je zal goed moeten kunnen improviseren en schakelen zodat je je lessen afstemt op de doelgroep. Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent. 

Functie eisen

-         Lesbevoegdheid voor het vak Frans eerstegraads of in opleiding

-         Aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs 

-         Beschikbaar vanaf 0,3 fte


Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job