Docent Wiskunde tweedegraads

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
SEP 13
Drenthe Tijdelijk HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126552
Solliciteren

Over de functie

1 1 2 3. Bij het zien van deze getallen had jij natuurlijk gelijk al door dat het hier gaat om de reeks van Fibonacci. Schuilt er een klein wiskundig genie in jou? En ben jij de docent die graag zijn of haar kennis deelt, zodat het zich vermenigvuldigd?


Wiskunde wordt door veel leerlingen gezien als een saai en lastig vak. Het is aan jou de taak om de moeilijke wiskundige begrippen zoals het vermenigvuldigen van breuken en kansberekeningen op een creatieve en interactieve manier uit te leggen. Dit zorgt ervoor dat iedere leerling het begrijpt. Jouw passie voor het vak weet jij over te brengen op de leerlingen en je daagt ze keer op keer uit de lastige stof op te lossen.


Werken als docent bij Maandag® betekent dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet. Je zult snel veel ervaring opdoen doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Hierdoor ontwikkel jij je tot een veelzijdige docent. Het werken op verschillende scholen kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat. Je zal goed moeten kunnen improviseren en schakelen zodat je je lessen afstemt op de doelgroep. Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent. Functie eisen

-         Lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde tweedegraads, of in opleiding

-         Aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs

-         Beschikbaarheid vanaf 0,5 fte


Wil jij gebruik maken van ons grote netwerk? Laat het mij dan weten via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job