Jobhunter / Accountmanager

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
SEP 13
Utrecht Tijdelijk HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126541
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote gemeente in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een creatieve Jobhunter met eigen initiatief. Jouw verantwoordelijkheid is het vinden en creëren van stage- opleidings- en werkmogelijkheden voor de doelgroep Jongeren met een PRO/VSO achtergrond.


In deze functie mag je zelf veel initiatief nemen en nieuwe mogelijkheden zoeken ten behoeve van participatie. Daarnaast is het ook belangrijk dat je deelneemt aan werkgeversnetwerken, bestaande samenwerkingen en reeds lopende projecten. Een combinatie tussen koude- en warme acquisitie.

Jouw nieuwe functie als Jobhunter houdt hier nog niet op! Je hebt ook actief contact met de Klantmanagers Werk binnen de gemeente. Jullie kijken samen naar de beschikbare kandidaten en mogelijke matches hierbinnen. Een gedeelte begeleiding van de jongere behoort ook tot jouw takenpakket.


Overduidelijk een functie die barst van diversiteit waarin wij op zoek zijn naar een netwerker die naast een commerciële drive ook duidelijk sociaal gedreven wordt.

Je hebt ervaring met de benadering richting werkgevers en in de ideale situatie ook met deze specifieke jongeren doelgroep.

Krijg jij nog steeds energie na het lezen van deze vacature? Dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet!

Functie eisen

Maandag zoekt iemand die:

·        Voor 32-36 uur beschikbaar is;

·        Een opdracht tot eind 2019;

·        Minimaal een afgeronde HBO-opleiding heeft;

·        Kennis van en werkervaring met de Participatiewet, bij voorkeur ook de wet- en regelgeving rondom de doelgroep Jongeren t/m 27 jaar met een PRO/ VSO achtergrond;

·        Een energieke persoonlijkheid

·        Een netwerker die acquisitie durft te plegen 

Over het bedrijf

Over Maandag

Wij vragen jouw inzet en expertise maar vinden het bij Maandag ook heel belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een uitdagende rol in een grote gemeente. Daarnaast word je deel van ons Maandag® Netwerk van professionals én bieden we diverse trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Wanneer je graag nog meer zou willen weten over deze functie, zijn wij graag beschikbaar. Bel me gerust op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Ik maak graag kennis met je.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job