Contractbeheerder

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
SEP 13
Noord-Holland Tijdelijk HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126528
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een contractbeheerder voor een grote gemeente voor de afdeling Grondzaken & Strategie. Geïnteresseerd? Lees snel verder.


Het team waar je in terecht komt is de aanjager van vernieuwing en kennisontwikkeling. De afdeling brengt grond, geld en strategie bij elkaar. Jij gaat de bestaande grondcontracten beheren. Je werkt hier nauw samen met de afdeling financieel beheer. De gemeente heeft een flinke voorraad (grond)contracten: Koop-. huur-, bruikleen-, pacht- en erfpachtovereenkomsten. Deze dienen te worden beheerd, naleving en afloop van contracten moet in de gaten gehouden worden en waar nodig gehandhaafd en nieuwe verlengingsovereenkomsten worden opgesteld.

Jij bent in volledig beheer van grondcontracten. Het gaat hier om het toezien op afspraken voor de overeenkomsten. Je spreekt de wederpartij aan op betalingsverplichtingen en sluit nieuwe verlengingsovereenkomsten. Je houdt contracttermijnen bij op basis van signalen uit de GISA-Database. Hiernaast ben je het aanspreekpunt voor contractpartijen en indien van toepassing curatoren.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt economisch/juridische kennis van vastgoed en contracten;
  • Je hebt ruime ervaring met het afsluiten van overeenkomsten en contracten;
  • Je bent bekend met de wereld van vastgoed en makelaardij;
  • Je hebt basiskennis van grondprijzen, pachtprijzen en verjaringen.


Ervaring met contractbeheer is een pré.


Over het bedrijf

Werken in een team van 18 fte. Dit team is de aanjager van innovaties, kennisontwikkeling, financierings- en grondstrategieën en beleidsvernieuwing. De afdeling brengt grond, geld en strategie bij elkaar. De afdeling houdt zich bezig met vraagstukken in het ruimtelijk en bestuurlijk domein.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job