Junior Bodem Adviseur

Sabine Kuijt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sabine Kuijt
SEP 13
Noord-Holland Vast HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126527
Solliciteren

Over de functie

Wil jij in een veelzijdige rol binnen multidisciplinaire projecten betrokken zijn van het eerste onderzoek tot en met de uitvoering en beheer? Dan is deze functie voor jou dé uitdaging! Je hebt een passie voor werken in en met de bodem. Als adviseur ga je aan de gang met het totaalpakket van milieuhygiënisch bodemonderzoek; van historisch onderzoek, bodemsanering en complexe grondwatermonitoring en partijkeuringen. Je focus ligt op het voorbereiden, sturen en rapporteren van alle voorkomende bodemonderzoeken en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen in integrale, binnenstedelijke en/of infrastructurele projecten. Op basis van onderzoeksresultaten stel je, volgens de actuele normen en eisen van wet- en regelgeving, bondige en heldere rapportages op.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding op gebied van milieu;
  • Kennis en ervaring met Autocad en/of GIS;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent resultaatgericht, beschikt over commerciële vaardigheden, hebt doorzettingsvermogen en stelt eigen verantwoordelijkheid voorop;
  • Je bent leergierig, gericht op ontwikkeling en toont initiatief;
  • Je bent iemand die actief kennis deelt, luistert, vragen stelt en feedback geeft.

Over het bedrijf

Je zal aan slag gaan voor een Ingenieursbureau die werkt aan belangrijke maatschappelijke opgaven van bereikbaarheid, duurzaamheid, energietransitie en waterveiligheid. In wisselende teams werk je aan verschillende projecten die verschillen in omvang.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job