Projectmanager Flevoland

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
SEP 13
Flevoland Tijdelijk WO
13.10.2018 Job-Nr: 9126525
Solliciteren

Over de functie

Je bent als projectmanager verantwoordelijk voor de integrale aansturing van gebiedsontwikkeling en uitvoeringsplannen. Dat betekent dat je je bezighoudt met alle facetten die een rol spelen om deze ontwikkeling op een goede manier voor de gemeente te doen. Je schakelt makkelijk tussen collega’s die vanuit hun expertise betrokken zijn bij het project, bestuurders en externe partijen. Je werkt intensief samen met de andere partijen in het gebied. Je treedt op als accounthouder van diverse marktpartijen en zorgt voor het tot stand komen van diverse projecten. Je adviseert de gemeente over mogelijk nieuwe initiatieven en bewaakt het gemeentelijk belang zoals dit in de gebiedsvisie is vastgelegd. Daarbij betrek je de belanghebbenden op tijd bij de ontwikkeling van de leefomgeving en houd rekening met de meerwaarde voor de stad.

Als projectmanager heb je de volgende competenties nodig: kunnen werken met uiteenlopende belangen, streeft naar consensus en hebt inlevingsvermogen. 

Functie eisen

-       Afgeronde WO opleiding

-       Certificaat projectmanagement

-       Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager

Over het bedrijf

Voor een grote gemeente in Flevoland zijn wij opzoek naar een projectmanager die de gemeente helpt om de realisatie van diverse lopende projecten verder vorm te geven. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job