Medewerker informatiemanagement

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
SEP 13
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
13.10.2018 Job-Nr: 9126504
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in regio Breda zoekt Maandag® een medewerker informatiemanagement tot minimaal 1 juli 2019. De opdracht omvat 32 uur per week.

Jouw kerntaken zien zijn:

  • Het ondersteunen van de informatiemanager bij alle voorkomende vaak specialistische werkzaamheden op het gebied van informatiemanagement;
  • Je bent intermediair voor de gehele organisatie en externe ICT-leveranciers;
  • Je neemt deel aan projecten en levert een bijdrage aan de totstandkoming van beleidsadviezen;
  • Je biedt ondersteuning aan collega's bij allerlei grote en kleine ICT-vraagstukken;
  • Je voert operationele werkzaamheden uit binnen de gestelde normen, zoals het op tijd afhandelen van het DigiD-onderdeel van ENSIA.


Omdat elke dag anders is en er veel beroep wordt gedaan op je flexibel vermogen, zoeken we iemand die dit ook leuk vindt! Je dagen zijn namelijk ontzettend divers in de werkzaamheden en zullen een groot beroep doen op jouw vermogen om snel te schakelen. Je hebt een klantgerichte instelling en je bent proactief. Naast de dagelijkse operationele dingen, zoals het aanvragen van ICT-accounts, het accorderen van ICT-bestellingen en het meedenken met collega's, zal het geplande migratieproject de komende maanden ook veel van je tijd vragen. Kortom: jij komt te werken in een job waar je jouw expertise ruimschoots kunt inzetten, ten behoeve van jouw collega's, het verbeteren van de omgeving en het verbeteren van de processen.

Logischerwijs ben jij iemand die het zelf leuk vindt zich te blijven verdiepen in de ICT-ontwikkelingen, met name binnen de gemeenten en je hebt daarnaast uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


Reageren op deze vacature kan tot 22 september.

Functie eisen

We vragen van jou het volgende:

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond;
  • Je hebt ervaring met het beheer van ICT-voorzieningen;
  • Je hebt ervaring met changemanagement-processen;
  • Kennis van mobiele apparaten;
  • Op de hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen binnen de gemeenten.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job