Gedragsdeskundige Volwassenen (senior)

Emma Oosting
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Oosting
SEP 12
Overijssel Vast WO
12.10.2018 Job-Nr: 9125981
Solliciteren

Over de functie

Als gedragsdeskundige adviseer je op basis van psychodiagnostische beeldvorming, over de best mogelijke ondersteuning en behandeling van volwassen cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals autisme, grensoverschrijdend gedrag, trauma of psychiatrische stoornissen. Je deelt jouw kennis met begeleiders en formuleert en bewaakt, in samenspraak met de manager en andere disciplines, kwaliteitsnormen met betrekking tot het leefklimaat en de inhoud van de zorg- en dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van individuele behandelplannen. 

Functie eisen

  • Afgeronde academische opleiding orthopedagogiek of psychologie;
  • Specifieke kennis van en relevante werkervaring met diagnostiek en behandeling van cliënten met een verstandelijke beperking en de bijbehorende gedrags- en/of psychiatrische problematiek;
  • Goed ontwikkeld kwaliteitsgevoel;


Over het bedrijf

Als gedragsdeskundige ga je werken bij onze opdrachtgever. Maandag® biedt jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job