Zoek jij een baan met afwisselende taken in een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling?

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Natasja Ellens
SEP 12
Flevoland Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125977
Solliciteren

Over de functie

Voor een bedrijf gespecialiseerd in de GRZ en Dementie zoeken wij een zelfstandige onderzoeksverpleegkundige die goed kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden, je zal binnen het medische en behandelteam vanuit de verpleegkundige discipline onderzoeken verrichten en begeleiden. Ook zal je op afdelingen werkzaam zijn als begeleider van stagiaires en zorgmedewerkers die op de afdelingen werkzaam zijn. Door de verschillende aspecten binnen deze functie waaronder het samenwerken met verschillende afdelingen en verbindingen creëren tussen het onderzoek en het primaire proces, zal je betrokken blijven binnen het bedrijf. Je zal ook bezig zijn met het vergemakkelijken van de kennisoverdracht tussen de teams. Je staat onder directe begeleiding van de leidinggevende van de organisatie .

Ben jij niet bang om te pionieren? Heb jij sterke communicatie en coaching vaardigheden en een flexibele instelling? Dan is dit misschien wel de perfecte uitdaging voor jou ! 

Functie eisen

  • HBO-V
  • GRZ of VGG opleiding is een pré
  • sterke communicatieve en coachende vaardigheden

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job