Specialist Learning & Development

Mariske Frieser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariske Frieser
SEP 12
Zuid-Holland Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125975
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

We horen je het denken. Heel veel. Je zorgt ervoor dat onze medewerkers en professionals over de juiste kennis en vaardigheden beschikken die zij nodig hebben om hun functie op hoog niveau uit te voeren. Middels intake gesprekken inventariseer jij de leerbehoefte: Wie ben je? Wat wil je? Welke specifieke trainingen heb je nodig? Vanuit de inventarisatie vertaal je het direct door. We hebben een groot algemeen aanbod, vallen de behoefte hierbuiten dan onderzoek en breng je advies uit over overige opleidingen. Samen met de huidige specialist en de teamleider is het de mouwen opstropen en vol gas er tegen aan. Super tof.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Bevlogenheid. Passie voor leren, opleiden en ontwikkelen. Niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit.


Daarnaast beschik je over:

  • Diploma Onderwijswetenschappen (onderwijskunde);
  • Een rugzak vol kennis;
  • Enige werkervaring binnen learning & development;
  • Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken;
  • Brede schouders. Onze werkdruk is hoog, wij verwachten veel van je.


Wij bieden:

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, een appeltje voor de dorst voor na je pensionering, bonusregeling, 8% vakantietoeslag en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek en enthousiast team.

Over het bedrijf

Maandag® vindt ontwikkeling van zowel haar medewerkers als professionals essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag® Academy waarin wij als onze medewerkers en professionals opleiden en ontwikkelen; dat is de Maandag® Academy. Door de enorme groei die wij doormaken hebben wij ruimte voor een specialist learning & development. Wij zijn gevestigd op de Blaak in hartje Rotterdam.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job