Groepsleerkracht SO/VSO

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
SEP 12
Noord-Brabant Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125944
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Bij Maandag ® zijn wij altijd op zoek naar de groepsleerkrachten die het verschil kunnen maken voor de leerlingen in het speciaal onderwijs. Weet jij hoe je voor ieder kind met een ander rugzakje het beste leerklimaat kunt neerzetten waarin de leerlingen zich veilig voelen, met de nodige positiviteit worden benaderd en successen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkelen? En ben jij daarin de stabiele factor en de rust zelve? Dan zoeken wij jou! 

Functie eisen

Wij vragen

  • Fulltime of parttime beschikbaar
  • Een PABO diploma
  • Een afgeronde Master SEN is een Pré
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep
  • Affiniteit met de doelgroep en je biedt de leerlingen structuur en duidelijkheid
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, relativeringsvermogen en flexibiliteit.


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen in het SO of VSO.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job