International Corporate Recruiter

Mariske Frieser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariske Frieser
SEP 12
Noord-Holland Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125938
Solliciteren

Over de functie

Wij zien het zo: je zorgt ervoor dat de personeelsbezetting op onze bestaande vestigingen optimaal is. Wanneer wij nieuwe vestigingen openen dan ben jij diegene die keihard aan het werven is en de gesprekken voert. Mie wie dan? We horen het je denken: vestigingsdirecteuren, accountmanagers, recruitment specialisten, recruiters en officemanagers. Op dit moment zijn wij naast Nederland actief in Duitsland, België en Polen. Wij willen meer. Hierdoor komen er ook expansies aan. Daar speel jij een belangrijke rol in. Jij vormt de teams.

Hoe doe je dit: Recruitment processen uitrollen. Strategieën/beleid bedenken, opzetten en bewaken. Arbeidsmarktcommunicatie. Je begint bij nul en maakt er een succes van. Dit doe je vanuit het desbetreffende land. Je project is afgerond wanneer de laatste collega aan boord is en alles staat als een huis.

Functie eisen

Wij zien graag terug dat jij een bewezen trackrecord hebt op Internationaal recruitment. Ervaring hebt in projectmatig werken, dit moet je kunnen en nog belangrijker, dit moet je willen. Verder willen wij jou omschrijven als initiatiefrijk, gedreven aangevuld met een enthousiaste persoonlijkheid. Naast de Nederlandse taal verwachten wij dat Engels je vloeien afgaat (eventueel aangevuld met Duits en/of Frans).


Standplaats: het hoofdkantoor van Whoohoo® en Maandag® zit tot eind 2018 in Purmerend, daarna verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk. Wanneer je niet in Nederland bent, dan ben je onderweg of werkzaam op één van onze vestigingen in Duitsland, België en/of Polen.


Ga jij voor een functie met ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit? We horen je graag.

Over het bedrijf

Whoohoo® en Maandag®, groeiende Internationale organisaties, met een sterke sales focus en korte beslislijnen. Volop aan het bouwen. Grote ambities, lef en verrassend. Wij helpen organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Maandag® in Nederland sterk binnen het publieke domein, in Duitsland en België sterk groeiend in het medical bereik. Whoohoo® actief in Duitsland, België en Polen in de high end farmaceutische, engineering en bouwtechnische detacheringsmarkt bij veel grote gerenommeerde ondernemingen. Beide platte, jonge organisaties. Streetwise. Die een enorme groei doormaken. Om voor te geven is een ambitieuze strategie geformuleerd. Centrale thema's zijn onder andere "werkgeluk" en "internationale expansie".

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job