Verzorgende IG Revalidatie

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
SEP 12
Noord-Holland Tijdelijk MBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125930
Solliciteren

Over de functie

Je hebt het belangrijkste beroep van de wereld, het zorgen voor andere mensen!

Als Verzorgende IG draag je de zorg voor de begeleiding, verzorging en revalidatie van een groep cliënten. Elke dag is anders, dat vind jij interessant! Je zet je kwaliteiten optimaal in om vooruit te kijken en de cliënt te motiveren om de revalidatie zo spoedig te laten verlopen. De revalidatie van de cliënt staat ten alle tijden voorop. Het doel is om hem of haar zo spoedig mogelijk naar huis te laten gaan om daar de passende zorg voort te zetten.

Als oplettende Verzorgende IG signaleer jij snel aandachtspunten en onderneemt de nodige actie in overleg met de Verpleegkundige. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en de familie. Via klinisch redeneren neem je in overleg met andere zorgdisciplines, de cliënt en de familie besluiten over de zorg over de cliënt.

Belangrijk is dat jij proactief, enthousiast en betrokken bent. Tevens kan jij zowel in teamverband als zelfstandig goed werken. Je bent nauwkeurig en staat voor kwalitatief goede zorg.

Functie eisen

  • Diploma Verzorgende IG
  • Flexibel inzetbaar voor diensten
  • Ervaring of affiniteit met de ouderenzorg
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bekwaam met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job