Recordmanager

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
SEP 12
Overijssel Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125901
Solliciteren

Over de functie

Bij een grote organisatie in de regio Staphorst biedt zich een mooie kans om als Recordmanager aan de slag te gaan. Jij bent samen met de informatiespecialist verantwoordelijk voor het vertalen en signaleren van ontwikkelingen op het gebied van digitaal archiveren naar bruikbare toepassingen voor in de organisatie.

In deze functie zorg je voor een toegankelijke staat van het digitaal archief. Dit doe je door het toezien op het bewaren en vernietigen van digitaal archiefmateriaal en de wettelijk verplichte overdracht naar het e-depot. Je voert als Recordmanager een bijdrage aan het continue verbeteren van het informatiebeheer en het kwaliteitssysteem. Hiernaast hou jij je bezig met het bewaken van kader en richtlijnen om het analoge archief te kunnen vervangen voor de digitale reproducties.

De gemeente is gericht op de samenleving. Inwoners betrekken bij ontwikkelingen op een laagdrempelige manier en het verbeteren van de dienstverlening zijn kenmerken die deze gemeente typeert. Het gaat hierbij in eerste instantie om een opdracht voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 36 uur in de week. 

Functie eisen

·      In het bezig van een HBO diploma

·      Bij voorkeur een opleiding richting Recordmanagement (LARM)

·      Ervaring met proces- en zaakgericht werken

·      Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Recordmanagement

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job