Jeugdconsulent

Xanne Ellenbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Xanne Ellenbroek
SEP 12
Limburg Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125871
Solliciteren

Over de functie

Als Jeugdconsulent ben jij verantwoordelijk voor het indiceren van hulpbehoeften van jongeren. Je geeft informatie en advies aan cliënten over de diverse voorzieningen in het kader van de Jeugdwet en overige voorliggende voorzieningen. Door middel van keukentafelgesprekken ga je aan de hand van een intake de vraag achter de vraag achterhalen en een juiste analyse en bijbehorende beschikking opstellen. Dit doe je in samenwerking met zorgaanbieders, maatschappelijke partijen en je collega’s binnen het sociaal domein.  

 

Je weet je goed te verplaatsen in de belangen en gevoelens van een ander. Daarnaast ben je als Jeugdconsulent een stevige gesprekspartner en durf je afwijkend te zijn van de wens van de cliënt. Je hebt kennis met betrekking tot de Jeugdwet en de sociale kaart. 

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog! 

Functie eisen

• Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld SPH, MWD of vergelijkbaar; 

• Jij beschikt over ruimte kennis van de Jeugdwet, dankzij jouw werkervaring; 

• Jij hebt een SKJ-registratie; 

• Pré: ervaring binnen de gemeenten.

Over het bedrijf

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job