Ambulant Systeembegeleider Jeugdhulp

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125857
Solliciteren

Over de functie

Intakegesprekken, coördineren, organiseren, participeren en analyseren; hier word jij blij van!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een ambulant systeembegeleider jeugdhulp. Het afgelopen jaar heeft de opdrachtgever veel nagedacht over een vorm waarin gemakkelijk en snel geschakeld kan worden, waarin we focussen op de eigen kracht en de zorg zoveel mogelijk thuis en in de wijk geleverd wordt. Hierop vonden zij het antwoord, namelijk het samenbrengen van expertise vanuit de Jeugd & Opvoedhulp, de GGZ en de LVB in één team.

Jij zal dit nieuwe team gaan versterken en helpen met de opbouw en ontwikkeling van deze jeugdhulpverlening. Als ambulant systeembegeleider jeugdhulp ben je verantwoordelijk voor het coördineren van integrale jeugdhulp en ga je zelf aan de slag in het systeem. Jij zorgt voor de formatie van het team om het gezinssysteem heen. Daarbij hou je rekening met het uitgangspunt: ‘gewoon waar mogelijk, specialistisch waar nodig’. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het bieden van effectieve en efficiënte zorg en het versterken van de jeugdige en het systeem. Hiermee kunnen de doelen behaalt worden. Daarnaast organiseer je netwerkberaden, participeer je in caseload-overleggen en teamvergaderingen, lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van systeemgerichte methodieken en pleeg je interventies in de systemen conform systeemgerichte methodieken.

De opdrachtgever en ik zijn dus echt op zoek naar een ambulant systeembegeleiders jeugdhulp die buiten de kaders durven te denken. Jouw doel is de zorg voor de klant verbeteren. Jij wilt gaan voor innovatie en gaat met een positieve insteek op zoek naar mogelijkheden. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je in een integrale en daarmee domein overstijgende aanpak gelooft en je daarvoor in wilt zetten!

Het project is voor langere periode met de intentie om daar uiteindelijk te blijven werken.

Functie eisen

·        Afgeronde relevante Hbo opleiding (HSAO, Pedagogiek, MWD, SPH, Sociaal Werk) met een aanvullende opleiding Systeembegeleiding, Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) of Triple P;

·        SKJ registratie (of vooraanmelding als Jeugdzorgwerker in het kwaliteitsregister Jeugd);

·        Reflectievermogen op eigen handelen;

·        Computervaardigheden (Word, Excel en registratiesystemen);

·        Humor, relativeringsvermogen, flexibiliteit, helicopterview en een enthousiaste en leergierige houding!

Interesse? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ik zie je sollicitatie tegemoet!  

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job