Ambulant gezinsbegeleider

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125850
Solliciteren

Over de functie

Jij helpt gezinnen naar zelfstandigheid!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een ambulant gezinsbegeleider. Als ambulant gezinsbegeleider voer je intakegesprekken en stel je begeleidingsplannen op. Aan de hand daarvan breng je de hulpvraag van gezinnen en hun (sociale) omgeving in beeld. Het is belangrijk dat je de gezinnen in hun zelfstandigheid begeleidt en bevordert. Hierbij ligt de focus op gedragsverandering en toekomstperspectief. Naast het contact met de gezinnen en hun (sociale) omgeving, onderhoudt je ook contacten met alle betrokken partijen in het begeleidingstraject en coördineert hun bijdrage.

De opdrachtgever vindt het ook belangrijk dat je intensief samenwerkt met je collega’s, omdat je samen meer bereikt dan alleen. Je gaat werken op een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Er is een goede werksfeer en leuke collega’s. Het project is voor langere periode met de intentie om daar uiteindelijk te blijven werken. 

Functie eisen

Functie eisen:

·        Opleiding Hbo Pedagogiek, MWD, SPH of Sociaal Werk;

·        SKJ-registratie (of vooraanmelding als Jeugdzorgwerker in het kwaliteitsregister Jeugd);

·        Rijbewijs B;

·        Flexibiliteit, stressbestendigheid en bovenal enthousiast!

Interesse? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ik zie je sollicitatie tegemoet!  

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job