Begeleider gehandicaptenzorg niveau 5

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125843
Solliciteren

Over de functie

Jij ziet de persoon achter de beperking!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een begeleider niveau 5.Als begeleider binnen de gehandicaptenzorg ondersteun en begeleidt je cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Deze cliënten kunnen door omstandigheden en beperkingen niet zelfstandig functioneren. Ondanks dat zij niet geheel zelfstandig kunnen functioneren vindt de opdrachtgever het wel belangrijk dat jij als begeleider de zelfstandigheid van de cliënten probeert te vergroten.

Als begeleider niveau 5 zal je ook begeleidingsplannen gaan opstellen, evalueren en aanpassen. Je stemt daarin de ondersteuning af op de behoeften van de cliënt. Tijdens de uitvoering van het plan coördineer je de taken van de andere medewerkers. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de continuïteit van de ondersteuning.

Naast de begeleiding van de cliënten is ook de begeleiding en ondersteuning van ouders of andere familieleden aan jou toevertrouwd. Je voert gesprekken met hen en overlegt over moeilijkheden en mogelijkheden. Verder rapporteer je aan andere professionals die bij de begeleiding betrokken zijn.

Functie eisen

·        Hbo opleiding Social Work;

·        Minimaal 24 uur per week beschikbaar;

·        Je hebt ervaring met ADL of staat hier voor open;

·        Je kan onregelmatig werken;

·        BHV en medicatie is een pré;

·        Je staat stevig in je schoenen en bent bovenal enthousiast!


Interesse? Solliciteer snel!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job