Medewerkers Crisisinterventieteam

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Vast HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125835
Solliciteren

Over de functie

Gedwongen kader, veiligheid, flexibiliteit en uitdaging. Dit zijn woorden waar jij blij van wordt!

Voor een regionale organisatie in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een medewerker crisisinterventieteam. De organisatie richt zich op kinderen die ernstig in hun ontwikkeling worden bedreigd of voor wie veiligheid niet vanzelfsprekend is. Het is een pittige baan waarbij jij in aanraking komt met uiteenlopende crisissituaties. Het gaat namelijk om gezinnen die de afspraken met reguliere hulpverleningsinstanties niet of te slecht nakomen. Veelal is de aanleiding tot het interveniëren van de organisatie een rechtelijke maatregel.

Als medewerker crisisinterventieteam zorg jij voor snelle en deskundige hulp aan kinderen die acuut in hun veiligheid bedreigd worden. Jij beoordeeld de melding op ernst en urgentie, maakt afspraken over de veiligheid van het kind, beoordeeld de crisis ter plaatse, taxeert de veiligheid en zet direct de noodzakelijke hulp in om veiligheid te waarborgen.

Jij komt te werken in een multidisciplinaire team, wat redelijk jong is. 24 uur per dag, 7 dagen per week is het team bereikbaar. De organisatie werkt met verschillende diensten:

Dagdiensten: 09:00 – 18:00 uur

Tussendiensten: 11:30 – 21:00 uur

Ook zijn er nog de zogenaamde constiatie diensten (bereikbaarheidsdiensten/24-uurs diensten) één keer in de maand/één keer in de twee maanden. Wanneer dit bij jou echt niet mogelijk is, kunnen wij hierover in overleg.

Ik ben op zoek naar een stevige jeugdbeschermer (ervaring in het gedwongen kader) die sterk in zijn of haar schoenen staat. Jij bent doortastend en kan direct de noodzakelijke zorg inzetten. De organisatie vindt het belangrijk dat jij de basiskennis onder de knie hebt en dat jij dit werk aankan.

Functie eisen

·        Afgeronde relevante HBO opleiding (MWD, SPH, Pedagogiek)

·        SKJ geregistreerd of bezig met registratie

·        36 uur beschikbaar (4 X 9 uur)

·        Flexibel, pro-actief en stressbestendig

·        Kennis van de sociale kaart

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job