Meewerkend Teamcoach Jeugdzorg

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125829
Solliciteren

Over de functie

Wel of geen ervaring als teamcoach? Binnen deze functie kan jij als jeugdprofessional je kwaliteiten en ervaring laten zien!


Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam is Maandag® Zorg en Welzijn op zoek naar een Meewerkend Teamcoach Jeugdzorg. Als Meewerkend Teamcoach sta je op de leef- en structuurgroep met jongeren van 10 t/m 16 jaar. Enerzijds werk je mee in de teams en anderzijds versterk je de teams en individuele collega’s in hun dagelijks handelen. Jij wilt een positief en stimulerend leef- en opvoedklimaat neerzetten. Voor de jongeren en het team ben jij het voorbeeld en maak je zowel individueel als in de groep dingen bespreekbaar.


Als Meewerkend Teamcoach begeleid je je collega’s bij de trajecten van de jongeren en je coacht ze in het verder vormgeven van de begeleiding. Deze collega’s bestaan uit hbo en mbo medewerkers. Het team wordt ondersteund door een ervaren gedragswetenschapper. Jij participeert in teamvergaderingen en zorgt voor duidelijk onderscheid in leefklimaat en duidelijke afspraken met betrekking tot doorgroei.

Verder begeleid en stimuleer jij jongeren in de dagelijkse praktijk met het werken aan hun doelen en vergroten van hun vaardigheden. 

Functie eisen

·      Afgeronde relevante HBO opleiding (HSAO);

·      SKJ registratie;

·      Bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar, flexibel inzetbeer, bereid tot het werken van onregelmatige diensten;

·      Ruime ervaring met het werken op een residentiële groep in de jeugdzorg;

·      Je werkt vanuit een optimistische houding en krachtgericht;

·      Je hebt teamspirit en reflecteert op je eigen rol en de dynamiek in je team.


Interesse? Solliciteer snel!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job