Psychiatrisch Hbo verpleegkundige

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
12.10.2018 Job-Nr: 9125826
Solliciteren

Over de functie

Jij bent een enthousiaste Hbo-verpleegkundige die kennis en affiniteit heeft met psychiatrie!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Hbo-Verpleegkundige die kennis en affiniteit heeft met psychiatrie. Als psychiatrisch verpleegkundige ga je aan de slag met je eigen case-load. Samen met de regiebehandelaar en de verschillende disciplines in het team draag je zorg voor deze case-load. Jij biedt tevens ook ondersteuning aan alle ingeschreven cliënten bij afwezigheid van je collega’s of ter ondersteuning in crisissituaties. Het is daarom belangrijk dat jij als psychiatrisch verpleegkundige zowel zelfstandig als in teamverband te werk kan gaan. Jij gaat behandelplannen opstellen en uitvoeren zoals deze in samenspraak met de cliënt en diens systeem zijn opgezet. Ook voer jij een aantal specifieke verpleegkundige handelingen uit, zoals het toedienen van depots en het uitvoeren van somatische controles.

Als psychiatrisch verpleegkundige kom je te werken in een enthousiast en divers team met een heldere visie en missie. Goede zorg voor de cliënten staat op nummer één. Om dit te bereiken is betrokkenheid, flexibiliteit en een goede samenwerking met de cliënt en zijn/haar netwerk belangrijk. De organisatie richt zich op herstel ondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt.

Wil jij graag de zekerheid van een (vast) dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is deze opdracht een passende volgende stap in jouw carrière als Hbo-verpleegkundige!

Functie eisen

• Big geregistreerd als Hbo-verpleegkundige

• Geregistreerd bij het V&VN

• Kennis en affiniteit met psychiatrie

• In het bezit van een rijbewijs

• Geduldig, flexibel en gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job