ANIOS forensische psychiatrie

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
SEP 12
Zuid-Holland Tijdelijk WO
12.10.2018 Job-Nr: 9125825
Solliciteren

Over de functie

Out of the box denken, forensische psychiatrie, denken in mogelijkheden, een onvoorspelbare omgeving: deze woorden maken jouw gelukkig!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik opzoek naar een Basisarts die ervaring of affiniteit heeft met de forensische psychiatrie en houdt van een uitdaging. Jij wilt je namelijk volledig inzetten voor de ontwikkeling en uitvoering van het medisch beleid binnen de forensische zorg. Als Basisarts ga je alle noodzakelijke medische zorg verlenen aan patiënten met een forensische titel in combinatie met verslavingszorg. Zowel klinisch als poliklinisch ben jij inzetbaar.

Zelfstandig denken én doen, initiatief tonen, denken in mogelijkheden en out of the box denken is precies hetgeen wat jij het liefste doet. Hierdoor zal geen dag hetzelfde zijn op de afdeling. Voor jou als Basisarts is dit geen probleem, want jij hebt lef, staat stevig in je schoenen, bent niet bang voor confrontaties en wilt meebouwen aan een nóg professionelere forensische keten. Jij voelt je thuis in een onvoorspelbare omgeving! Samen met het team willen jullie verder groeien en jullie kernkwaliteiten bundelen. Jij gaat je richten op de dingen waar jij energie van krijgt, waar jij gelukkig van wordt.

Wil jij graag de zekerheid van een vast dienstverband, maar ben je ook op zoek naar afwisseling? Dan is deze opdracht een passende volgende stap in jouw carrière als Basisarts!

Functie eisen

• BIG-registratie als Arts

• Ervaring in de psychiatrie

• Affiniteit met de forensische psychiatrie en verslavingsproblematiek

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job