Informatiebeheerder

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
SEP 11
Overijssel Tijdelijk MBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125448
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een informatiebeheerder die een belangrijke rol wil spelen bij de herinrichting van een DMS systeem?

Bij deze opdrachtgever staat een herinrichting van het DMS systeem eDocs voor de deur. Om deze herinrichting in de uitvoering te ondersteunen ben ik opzoek naar een Informatiebeheerder. Het gaat hierbij om een opdracht in de regio Lelystad.

Jij gaat hierbij voornamelijk inkomende post registeren in het DMS eDocs. Het gaat hier om fysieke én digitale post. Het kan voorkomen dat jij bij pieken gaat helpen bij het verwerken van uitgaande post. Naast het verwerken van deze post ondersteun jij ook bij het testen van het DMS systeem voor en na de livegang.

Deze livegang gaat plaatsvinden op 1 oktober. Rondom deze livegang kan het ook voorkomen dat jouw spreekwoordelijke handjes nodig zijn om deze livegang te laten slagen. Denk hierbij aan taken zoals ondersteunen bij het overzetten van zaakmappen volgens de nieuwe structuur. Deze nieuwe structuur sluit aan bij het nieuwe DMS systeem. Alle zaakmappen moeten op een eenvoudige manier terug te vinden zijn. Ook voor de ander. Daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Je bent onderdeel van het team DIM. Samen zetten jullie de schouders eronder en gaan de uitdaging aan om deze livegang tot een succes te leiden. Tijdens de dagelijkse startup worden de taken verdeeld onder het DIM team.

Deze opdrachtgever heeft de afgelopen jaren al grote stappen gezet in het digitaliseren van deze werkprocessen. De laatste loodjes wegen vaakst het zwaarst en daarom biedt deze mooie kans zich aan. Het gaat hierbij om een project tot minimaal het einde van dit jaar, met uitzicht op verlenging. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw opgedane expertise op dit gebied mee te nemen naar een andere opdrachtgever. 

Functie eisen

·  Aantoonbare ervaring met zaakgericht registeren van inkomende post in 1 of meerdere DMS systemen (bij voorkeur eDocs)

·  Kennis van de Office-suite van Microsoft

·  Ervaring met behandelen van vertrouwelijke documenten

·  32-36 uur 

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job