Jeugdzorgwerker in de reclassering!

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
SEP 11
Noord-Holland Tijdelijk MBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125444
Solliciteren

Over de functie

Jij kunt omgaan met weerstand in complexe probleemgezinnen en staat voor een veilig opvoedklimaat voor het kind. Dan ben jij de jeugdzorgwerker die Maandag® zoekt!

De organisatie werkt samen met andere partijen die ook actief zijn in de jeugdbescherming- en reclassering. Jij biedt een stevige basis voor de kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. De hulpvraag en daarbij het hulpaanbod vereisen maatwerk. Wij zijn op zoek naar een jeugdzorgwerker in de regio Haarlem die een spin in het web is en graag werkt in een multidisciplinair team. Elke dag is anders: jou dag begint met een start vanuit huis en je hebt zelf de regie over je caseload en agenda. Jij bent de regiehouder die stuurt op een veilig opvoedklimaat. De focust ligt op het versterken van de eigen regie van het gezin en hun netwerk. Daarnaast bezit jij rapportagevaardigheden en weet jij prioriteiten te stellen.

Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw drijfveren en zoomen we verder in op de functie als jeugdzorgwerker.

Wat biedt Maandag jou?

  • Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao (ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer
  • Opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy.
  • Goede begeleiding gedurende je dienstverband.

Functie eisen

  • HBO-diploma
  • SKJ geregistreerd
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job