IC Verpleegkundige

Janycke Swart
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Janycke Swart
SEP 11
Overijssel Vast HBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125439
Solliciteren

Over de functie

Op de Intensive Care weet je dat de opvang en behandeling van instabiele patiënten voorop staat. Jij geeft de hoogstaande, kwalitatieve zorg die verleend dient te worden.


Jouw werk is van levensbelang op de IC-afdeling. Voor meerdere ziekenhuizen in Overijssel ben ik dan ook op zoek naar IC-verpleegkundigen. Samen met een deskundig team van medisch specialisten en zeer betrokken medewerkers lever jij iedere dag weer uitstekende zorg aan jouw patiënten.


Samen met de intensivisten draag jij zorg voor de opvang en behandeling van instabiele patiënten. Jij werkt zeer zelfstandig binnen de gegeven richtlijnen. Hierin is het belangrijk dat je zorgprocessen goed moet kunnen inschatten en uiteraard ook kunnen uitvoeren.


Jouw collega’s vinden het prettig om met je samen te werken. Je bent gewend om kennis te delen met jouw collega’s en ziet hier ook de meerwaarde van in. Kwaliteit staat voorop bij jou en je stelt jezelf altijd in staat om de lat hoger te leggen. Inlevingsvermogen is iets wat bovenaan jouw lijstje aan competenties staat en jij weet je als geen ander op een zeer integere manier op te stellen richting de patiënten en betrokken familie. Ook bied jij op de juiste manier nazorg aan de post IC-patiënten op de diverse verpleegafdelingen.


Functie eisen

• Je bent in het bezit van een HBO-Verpleegkundige of (A-) verpleegkundige (inservice of BBL)  diploma, aangevuld met een IC-aantekening

• Je bent BIG geregistreerd

• Recente ervaring met gespecialiseerd medisch technisch handelen is een vereiste

• Je hebt minimaal een jaar werkervaring als IC-verpleegkundige

• Je beschikt over rijbewijs B

• Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar

 

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job