Endoscopieverpleegkundige

Janycke Swart
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Janycke Swart
SEP 11
Overijssel Vast HBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125435
Solliciteren

Over de functie

Als endoscopieverpleegkundige kom je te werken op de afdeling Endoscopie. Deze afdeling is modern ingericht en voorzien van de nieuwste apparatuur. Samen met een enthousiast en professioneel team van verpleegkundigen, zoek je continue naar verbeteringen waarmee onze klanten bouwen aan hun afdeling. Het doel is de kwaliteit van de zorg naar een nóg hoger plan te tillen.

Endoscopie is een breed en leuk specialisme met veel afwisseling in werkzaamheden. Als endoscopieverpleegkundige werk je mee aan verschillende onderzoeken zoals duodenoscopie, Endo-echo onderzoek, ERCP’s en bronchoscopie. Een scopie is een spannende gebeurtenis. Patiënten weten vaak niet wat er precies gaat gebeuren en zijn gespannen vanwege de uitslag. Hierin speel jij als endoscopieverpleegkundige een belangrijke rol. Door het geven van goede voorlichting en het op het gemak stellen van de patiënt, zorg jij er samen met de arts voor dat het onderzoek soepel verloopt.

Naast de reguliere verpleegkundige taken heeft iedereen een werkzaamheden overstijgende taak. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van de bestellingen, het coördineren en aansturen van de complexe zorg als dag coördinator of deelname aan een commissie.

Je bent stressbestendig, staat stevig in je schoenen, kunt prioriteiten stellen en schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken. Omdat je regelmatig te maken krijgt met spoedsituaties en calamiteiten is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Functie eisen

• In het bezit van een HBO-Verpleegkundige diploma

• Je staat ingeschreven in het BIG register

• Je bent in het bezit van het diploma endoscopie of bent bereid deze te halen

• Je hebt minimaal 1 jaar recente werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job