CCU Verpleegkundige

Janycke Swart
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Janycke Swart
SEP 11
Overijssel Vast HBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125432
Solliciteren

Over de functie

Als CCU-verpleegkundige gaat het je aan je hart dat het hart van jouw patiënten niet goed werkt. Daarom verleen je hen de intensieve zorg die zij nodig hebben.

Op een dynamische Cardiac Care Unit bij een opdrachtgever in Overijssel zijn ze op zoek naar jou. Jij weet dat jouw werk belangrijk is. Hoewel het patiëntencontact redelijk kort is op de afdeling, is het wel intensief. Hierin weet jij ook, naast de patiënt, de familie op een juiste manier op te vangen en te begeleiden. Uiteraard heb je naast je reguliere werkzaamheden een specifiek aandachtsgebied.

Naast het leveren van acute zorg, werk je intensief samen met jouw collega’s van de IC en hartbewaking.

In jouw werk ben je kritisch naar jouw eigen functioneren en daarin sta je open voor feedback. Uiteraard ben je ook in staat om constructieve feedback te leveren aan jouw collega’s en samen de handen ineen te slaan voor een verbetering van kwaliteit van zorg. Naast alle soft skills, is het belangrijk voor de opdrachtgever dat je van nature technische aanleg hebt.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een HBO-Verpleegkundige of (A-) verpleegkundige (inservice of BBL)  diploma, aangevuld met een CCU-aantekening

• Je bent BIG geregistreerd

• Recente ervaring met gespecialiseerd medisch technisch handelen is een vereiste

• Je hebt minimaal een jaar werkervaring als CCU-verpleegkundige

• Je beschikt over rijbewijs B

• Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job