Bouwkundig tekenaar

Niels Zwikker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niels Zwikker
SEP 11
Friesland Tijdelijk MBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125402
Solliciteren

Over de functie

In de functie van bouwkundig tekenaar ga je aan de slag met het ontwerpen en tekenen van grote utilitaire projecten voor een advies- en ingenieursbureau. De projecten werk je uit met behulp van Revit. Met dit programma heb je de nodige ervaring. Het betreft een functie waar jij je in kunt ontwikkelen waarbij je komt te werken in een middelgroot team.

Functie eisen

Ben jij de Bouwkundig tekenaar die Maandag® zoekt, dan mag je natuurlijk ook wat van ons verwachten! Zo bieden wij een vast marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; indien nodig bieden wij een lease-auto aan, word je uitstekend begeleid vanaf kennismaking tot en met het uitvoeren van een leuk project door een vaste recruiter, zijn er opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

• Een afgeronde relevante hbo opleiding;

• Minimaal één jaar werkervaring met Revit;

• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

• En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedures.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job