Basisarts (ANIOS)

Wouter Olthof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wouter Olthof
SEP 11
Drenthe Tijdelijk WO
11.10.2018 Job-Nr: 9125328
Solliciteren

Over de functie

Ben jij Basisarts en benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maandag heeft meerdere mogelijkheden voor jou als ANIOS!

Bij Maandag® krijg jij de kans om de zorg te ontdekken. Ambitie om binnen de VGZ te werken? Graag ervaring opdoen in een verpleeghuis? Of de psychiatrie zien? Er is veel te zien in de zorg! Maandag® kan jou begeleiden in deze ontdekkingstocht. Op basis van jouw werkwensen en ambities leggen wij bijpassende opdrachten aan jou voor.


Het takenpakket hangt af van de desbetreffende opdrachtgever. Mogelijkheden zijn het verrichten van lichamelijk onderzoek, diagnosticeren, het opstellen van behandelplannen, het behandelen van de cliënt/patiënt en het aansturen van multidisciplinaire teams.

Met de zekerheid van een contract bij Maandag® kun jij verschillende instellingen/doelgroepen zien. Klaar voor een uitdaging? Ik kom graag met je in contact: 06 – 53 82 71 42 of wouter.olthof@maandag.nl.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Geneeskunde (Basisarts/ANIOS)
  • BIG-registratie
  • Je bent communicatief vaardig
  • Bezit van een rijbewijs is een pré

Jouw welbevinden staat centraal!

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job