HBO Verpleegkundige

Wouter Olthof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wouter Olthof
SEP 11
Drenthe Vast HBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125319
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is op zoek naar HBO-verpleegkundigen! Bij Maandag® krijg jij de kans om de zorg te ontdekken. Ambitie om de wijk in te gaan? Graag een coördinerende rol oppakken in een verpleeghuis? Aan de slag binnen een forensische setting? Of de psychiatrie zien? Er is veel te zien in de zorg! Maandag® kan jou begeleiden in deze ontdekkingstocht. Op basis van jouw werkwensen en ambities leggen wij bijpassende opdrachten aan jou voor.

Een doorsnee van jouw werkzaamheden:

-Je voert zelfstandig de basiszorg uit, doet verpleegtechnische handelingen en begeleidt de patiënt/cliënt waar nodig;

-Je voert gesprekken met patiënten/cliënten, familie en/of mantelzorgers;

-Je coördineert de zorgverlening van de patiënt/cliënt en;

-Bewaakt en bevordert de kwaliteit van zorg

Met de zekerheid van een contract bij Maandag® kun jij verschillende instellingen/doelgroepen zien. Klaar voor een uitdaging? Ik kom graag met je in contact: 06 – 53 82 71 42 of wouter.olthof@maandag.nl

Functie eisen

  • Diploma HBO-V (niveau 5)
  • Aantal uren in overleg (16-36 uur)
  • Bezit van een rijbewijs is een pré

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Dit dienstverband kan projectmatig zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van projectmatig werken!

Wij bieden een vast marktconform salaris in de betreffende CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Daarnaast bieden wij gedurende het project persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Neem dan contact met mij op via 06 – 53 82 71 42 of wouter.olthof@maandag.nl. Tot Maandag®!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job