Verpleegkundige GGZ en Verslavingszorg

Dominique van Ierssel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dominique van Ierssel
SEP 11
Noord-Brabant Vast HBO
11.10.2018 Job-Nr: 9125265
Solliciteren

Over de functie

Aan de slag als Verpleegkundige in de GGZ en verslavingszorg via Maandag!

Houd jij ervan om samen met een divers team cliënten te behandelen met uiteenlopende en soms complexe problematiek? Heb je kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel, houd je van een uitdaging? Lijkt het jou leuk om via Maandag® aan de slag te gaan bij meerdere psychiatrische instellingen? Wij hebben meerdere leuke opdrachtgevers waarbij jij jouw expertise kan inzetten en uitbreiden.

Waarom aan de slag bij Maandag® als Verpleegkundige?

Vanuit organisaties binnen de GGZ en verslavingszorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste vacatures in te vullen. Je gaat vanuit een vast dienstverband op projectbasis werken, zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt om bijvoorbeeld een collega te vervangen, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode. Projecten kunnen tijdelijk of vast zijn, waarbij ze gemiddeld 3 tot 12 maanden duren. Waarbij jij aangeeft wat jouw voorkeur heeft!


De vacatures bevinden zich in de regio Breda, Tilburg en ’s Hertogenbosch.

De startdatum en uren zijn in overleg.


Als Verpleegkundige heb jij een uitdagend en breed takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende verpleegtechnische handelingen.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het dagprogramma van de cliënten en draag je bij aan de ontwikkelingen van de benodigde integrale programma’s. Daarnaast stel je samen met de cliënten doelen op aan de hand van een behandelplan en voert deze vervolgens ook samen uit. Je werkt samen met andere disciplines en organisaties. 

Functie eisen

  • Een diploma HBO-Verpleegkunde
  • Je bent in bezit van een geldige BIG-registratie
  • Ervaring binnen de GGZ of verslavingszorg (pré)
  • Je bent bevoegd en bekwaam in je verpleegtechnische handelingen
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid alle diensten te draaien (dag-, avond- nacht- en weekenddiensten)

Vanuit een vast dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO (GGZ). Je wordt ingeschaald in FWG 50 op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen welke geaccrediteerd zijn door het V&VN.

Heb je interesse of wil jij jezelf komen voorstellen? Neem dan gerust contact op!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job