Docent ICT

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
SEP 10
Drenthe Vast HBO
10.10.2018 Job-Nr: 9125149
Solliciteren

Over de functie

ICT, met de hoofdletter T van Toekomst. Deze sector is namelijk volop in beweging en biedt veel kansen voor jonge talenten. Aan jou de taak als docent om leerlingen op het MBO goed voor te bereiden op een baan in de ICT.


Als docent ICT beschik je over professionele ICT-kennis en vaardigheden. Ook ben je in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs. Door jouw eigen, unieke manier van lesgeven maak jij de leerlingen wegwijs in de wereld van ICT. Je bent creatief in je manier van lesgeven en weet zo de leerlingen mee te nemen in jouw enthousiasme voor het vak. Naast het lesgeven begeleid en coach je leerlingen bij stages en projecten. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van je lessen en de nazorg ervan.


Heb jij onderwijsbevoegdheid of ben je hiervoor in opleiding? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen

-         Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid, of je bent bereid die te gaan behalen. 

-         Je hebt ruime kennis en vaardigheden op het gebied van programmeren, hard- en software en besturingssystemen. 

-         Beschikbaar vanaf 0,6 fte

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job