Docent Engels

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
SEP 10
Groningen Vast HBO
10.10.2018 Job-Nr: 9125088
Solliciteren

Over de functie

Help jij het Engels van jouw leerlingen graag naar een next level? Dat komt goed uit! Momenteel zijn wij op zoek naar een docent met passie voor de Engelse taal met een tweedegraads bevoegdheid.


Als docent weet jij met passie jouw kennis van de Engelse taal over te brengen op de leerlingen op het MBO. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de leerlingen staan te trappelen om aan de slag te gaan bij het horen van de woorden present continuous, present simple en past simple. In jouw lessen heb je variatie in werkvormen, zorg je voor diversiteit aan lesmateriaal en betrek jij de leerlingen actief bij de les.


De Maandag® docent waar wij naar op zoek zijn weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan! Lijkt het je leuk om op het MBO les te geven en een kijkje te nemen binnen diverse onderwijsinstellingen? Dit is mogelijk bij Maandag®! Vanuit een vast dienstverband kun je op verschillende opdrachten worden ingezet. Daarnaast kun jij je blijven ontwikkelen middels (online) trainingen en workshops op de Maandag Academy.


Wil je meer informatie over deze vacature? Je kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens: 06-12160355 📱 maruya.schotanus@maandag.nl ✉️

Functie eisen

-         Lesbevoegdheid Engels tweedegraads of in opleiding

-         Aantoonbare werkervaring

-         Passie voor het vak Engels

-         Beschikbaarheid vanaf 0,4 fte

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job