Vergunningverlener WABO

Esther Vijgeboom
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Esther Vijgeboom
SEP 10
Friesland Vast HBO
10.10.2018 Job-Nr: 9125083
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Friesland ben ik op zoek naar een vergunningverlener WABO. Je houdt je bezig met vraagstukken die gelinkt zijn aan regelgeving, wetten en procedures. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het adviseren, het rapporteren en corresponderen van lokale kwesties op het gebied van de bouw. Naast het stukje adviseren en beoordelen ben je bezig met databeheer zoals het bewerken van digitale bestanden en systemen. Naast het feit dat de wet- en regelwetgeving binnen de bouw voor jou geen geheimen heeft, ben je ook nog eens communicatief vaardig en een fijne gesprekspartner voor contactpersonen van bijv. de Omgevingsdienst en Veiligheidsregio. 

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 1 jaar recentelijk werkervaring als vergunningverlener WABO
  • Ervaring bij een gemeente/overheid


Hiernaast zijn we op zoek naar iemand die een klantgerichte instelling heeft, goed kan samenwerken en een flexibele instelling heeft. Je kan denkt in oplossingen, hebt adviesvaardigheden en kan goed handelen tijdens moeilijke situaties of conflicten. 

Over het bedrijf

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op met mij door te mailen naar esther.vijgeboom@maandag.nl of bel/app naar 06 - 12 55 49 56

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job