Systeembeheerder gezocht

Vera van Staveren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Vera van Staveren
SEP 10
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
10.10.2018 Job-Nr: 9124954
Solliciteren

Over de functie

Blus jij niet alleen snel en effectief brandjes maar ga jij ook op zoek naar de lont? Weet jij wel raad met complexe ICT infrastructuren? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Voor een opdrachtgever in de regio Noord-Brabant zoekt Maandag® een systeembeheerder. Jij bent breed inzetbaar en kunt op alle fronten jouw systeemkennis gebruiken om ingewikkelde problemen op te lossen. Je komt in dienst bij Maandag® en kunt bij verschillende opdrachtgevers aan het werk gaan.

Jij bent in jouw functie verantwoordelijk voor het algemeen systeembeheer en je levert technische ondersteuning aan zowel je eigen, als andere afdelingen. Geen dag is hetzelfde, maar jij weet goed prioriteiten te stellen. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is dat je vragen van gebruikers beantwoordt en jouw adviezen kan overdragen. Jij bent immers expert in jouw vakgebied!

Jouw analytisch vermogen in combinatie met het feit dat je een echte teamplayer bent, zorgt ervoor dat jij een voortrekkersrol hebt bij projecten. Je weet de gevolgen van jouw acties goed in te schatten en signaleert voortdurend verbeterpunten op het gebied van hardware, software en processen. Vanwege de aard van de functie is het belangrijk dat je certificering ten alle tijden up-to-date is.

Kun jij niet wachten om in jouw nieuwe functie als systeembeheerder de brandjes te gaan blussen en tevens te zorgen dat de brand niet opnieuw oplaait? Solliciteer dan meteen!

Functie eisen

·      Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van de ICT;

·      Kennis van de volgende zaken is vereist;

-         RES One Rorkspace

-         Microsoft App-V

·      Kennis van de volgende zaken is een pré;

  • Bekend met Microsoft besturingssystemen en producten zoals SQL, Office 365 en Exchange;
  • Gecertificeerd in VMware;

·      Jij bent communicatief vaardig en proactief;

·      Jij bent bij voorkeur Microsoft MCSE2012 gecertificeerd.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87 of stuur een berichtje naar vera.vanstaveren@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job