HBO Verpleegkundige startklaar

Matthias Verheul
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Matthias Verheul
SEP 10
Utrecht Vast HBO
10.10.2018 Job-Nr: 9124951
Solliciteren

Over de functie

Je hebt net je HBO-V diploma op zak, vol frisse moed en energie ga je op zoek naar de eerste stap in jouw zorg carrière. Maar welke kant wil je nou op? Het ziekenhuis, de GGZ, de ouderenzorg noem het maar op de keuze is enorm. Maandag® biedt jou de kans om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Door op projectmatige basis aan de slag te gaan is het rondkijken en oriënteren binnen de zorg makkelijker gemaakt. Het eerste half jaar ben je kinderen aan het helpen op de jeugdafdeling in het ziekenhuis daarna ben je een jaar bezig met het ondersteunen van psychiatrische cliënten in een GGZ instelling, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Ook bied Maandag® startende HBO-V’ers het startklaar traject. Dit traject bied starters een mogelijkheid om zich snel verder te ontwikkelen binnen het medische vakgebied. Doormiddel van externe begeleiding, praktijkgerichte workshops, theoretische trainingen en een e-learning platform dat up to date is met de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg krijg jij een enorme boost om je carrière te beginnen.


Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? Neem dan nu contact met mij op via 0622278899 of mail me even op matthias.verheul@maandag.nl

Functie eisen

  • Een HBO-V Diploma
  • Energie
  • Flexibiliteit


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een salaris op maat is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job