Docent NASK

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Valery de Groot
SEP 10
Noord-Holland Vast HBO
10.10.2018 Job-Nr: 9124935
Solliciteren

Over de functie

Als docent NASK bij Maandag® is geen schooljaar hetzelfde! Doordat je gedetacheerd wordt bij verschillende scholen in de regio Kennemerland, Kop van NH, West-Friesland, IJmond en in de Zaanstreek heb je veel afwisseling in je werk. Je leert werken met diverse lesmethodes waar je nog geen ervaring mee hebt, en krijgt te maken met diverse schoolculturen. Werk je het ene schooljaar ergens waar ze volledig op de hoogte zijn van vernieuwend onderwijs, is je volgende opdracht juist weer het lesgeven op een school waar dit nog in de kinderschoenen staat en waar jij jouw kennis kunt delen. Altijd staat jouw eigen ontwikkeling centraal! Naast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zal automatisch ook je eigen netwerk groot worden. Maandag® biedt de zekerheid van een vast dienstverband en de mogelijkheid tot een auto van de zaak! Is je interesse gewekt? Mail dan jouw CV door zodat wij je uit kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op de vestiging in Alkmaar®!


Word jij volgend schooljaar DE docent NASK van maandag® Alkmaar? Dan heb je de verantwoordelijk voor het doceren van het vak Natuurkunde en/of Scheikunde aan leerlingen van de onderbouw Havo en VWO, leerlingen van het VMBO en wellicht het MBO. Hierbij begeleid en ondersteun je de leerlingen, maar ook ontwikkel je lesmateriaal en zie je het als een uitdaging om van elke les weer een onvergetelijke te maken! Signaleer je vreemd gedrag van een leerling of komen er vragen vanuit ouders, dan weet jij hier ook goed mee om te gaan. Je woont vergaderingen bij en kijkt de toetsen en werkstukken van je leerlingen.

Functie eisen

• Je beschikt over een 2de graad bevoegdheid voor het vak natuur en/of scheikunde, of je bent in opleiding voor deze bevoegdheid

• Je hebt werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs of MBO / minimaal werkervaring in de vorm van een stage

• Je beschikt over de volgende competenties: Vakkennis, coaching en motiveren van leerlingen, flexibel

• Je bent beschikbaar per januari 2018 voor minimaal 3 dagen

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job