Tester

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
SEP 07
Overijssel Tijdelijk HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9124075
Solliciteren

Over de functie

Een mooie kans om jouw carrière een boost te geven! Bij deze functie als tester krijg je de mogelijkheid om een oud systeem te implementeren naar een nieuwe omgeving. Deze implementatie heeft als doel om de functionaliteit van de omgeving te verbeteren. Veel kaders staan nog in de kinderschoenen en zijn nog niet allemaal bepaald. Om deze reden vind je het niet erg om op onzekerheden in te spelen. Deze verantwoordelijkheid draag jij samen met jouw team. Je komt hierbij terecht in een groot team verdeeld in 4 agile teams.

Naast deze implementatie ga jij je ook bezighouden met het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren van realisatie- en raakvlaktesten van nieuwe en bestaande ICT services. Om deze opdracht tot een succes te brengen is enige ervaring met testomgevingen gewenst. Deze ervaring heb je opgedaan met mainframe applicaties zoals CICS, Cobol, en DB2. Daarnaast heb je in een recent verleden gewerkt met het softwarepakket JIRA. Ook ben je bekend met de best practices van verschillende testomgevingen. Naast deze eisen heb je ook een certificaat Tmap Next Foundation. Deze bagage is mede nodig om verschillende servicemodules (verder) te ontwikkelen.

Spreekt deze functie jou aan maar voldoe jij nog niet aan alle eisen? Niet getreurd. Ik kom graag met jou in contact om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Jouw gedrevenheid en enthousiasme kan ervoor zorgen dat je goed binnen het team past en wordt genomen in de energie die heerst in deze teams. 

Functie eisen

 • Hbo-diploma, bij voorkeur in de richting ICT
  • 2 jaar ervaring met Testautomatisering
  • Ervaring met Robot Framework
  • 3 jaar ervaring met het testen van Mainframe (CICS/Cobol/DB2) applicaties
  • Kennis van het softwarepakket JIRA
  • Certificaat Tmap Next Foundation


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job