Starter Bouwkunde

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
SEP 07
Drenthe Vast HBO
07.10.2018 Job-Nr: 9124048
Solliciteren

Over de functie

Je staat aan de start van je carrière als recent afgestudeerde Bouwkundige. Bijvoorbeeld als Toezichthouder Bouw of als Vergunningverlener WABO, maar er liggen ook andere mogelijkheden. Wil jij jezelf in ieder geval verder blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Maandag® biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan in verschillende bouwkundige functies binnen de overheid. Of juist in één specifieke functie die je voor ogen hebt. Door de brede groep professionals binnen Maandag® krijg jij de mogelijkheden om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten. Met de trainingen die Maandag® daarnaast voor je organiseert, kan jij je optimaal ontwikkelen.

Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding gericht op Bouw

• Communicatief vaardig, leergierig en representatief

• Pré als je stage-ervaring hebt opgedaan als Toezichthouder Bouw, Handhaver Bouw of Bouwplantoetser binnen een overheidsorganisatie

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. ook hebben wij een traineeschip (startklaar traject) waardoor jij jezelf verder kan ontwikklen.

Wil jij naar aanleiding van bovenstaande meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met mij via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job